Corzetti mintázó a Faművestől

2013.03.23. 19:21 tisztatészta

Egy különleges tésztaformázó, egy különleges ember kezei által. Ő a Faműves, Babette párja, akik nélkül ez a nyereményjáték nem jöhetett volna létre. Ezúton köszönöm, hogy amit megálmodtam, abban ők támogattak.

corzetti mintázó.jpg

Minden alkotás, melyet emberi kéz hoz létre egy csoda. Gondoljatok bele, hogy milyen energia és mennyi szeretet lesz a tésztában, ami e mintázó és a Te kezed által készül.  Ennek a csodának a folyamata: megálmodni a mintázó lenyomatát, azt egy aranykezű emberrel elkészíttetni (Ő beledolgozza szeretetét és szenvedélyét), majd az életre kelt mintázót kézbe venni és ismét új "életet" alkotni. Ebben a formában a tészta nem csak táplálékul szolgál...
hiszem, hogy a lelket is emeli.

corzetti_sorsolás.jpg

A kérdés, mely helyes megválaszolásával részt vehettél a nyereményjátékban: a Faműves milyen lenyomattal készített párja, Babette részére corzetti mintázót?
74 Kedves Olvasó küldött megfejtést, mindannyian a helyes válasszal: "a párom saját részre is készített egyet tulipános, szőlős mintával." Sokan megjegyeztétek, hogy a tulipán tulajdonképpen liliom.

Egy kis információ a corzetti mintázó olaszországi mesteréről:

Franco_Casoni.JPGFranco Casoni

Franco Casoni, egy szobrász és fafaragó, aki Chiavariban, Genovától délre a Ligúr parton él és ő az egyike azon keveveseknek akik a corzetti nevű ligúr tészta érmék díszítésére szolgáló formákat faragják.

corzetti_sorsolás_1.jpg

Visszatérve a sorsolásra: családom felügyeletével zajlott, imádott keresztlányom húzta ki a szerencsést, akinek ezúton gratulálunk és kívánjuk, hogy általa sok csodában legyen része. :) Babett, Viktor és Petra

corzetti_sorsolás_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztateszta.blog.hu/api/trackback/id/tr965164433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása