Adventi TÉSZTAkoszorú

2014.11.29. 12:54 tisztatészta

Az ünnepi időszak közeledtével egyre többen vállalkoznak arra, hogy saját ízlésük szerint, az otthonukhoz illően valósítják meg ötleteiket és ennek megfelelően öltöztetik fel szeretett otthonukat. Sok egyedi alkotást látok az ismerőseim körében is, aminek személy szerint nagyon örülök, mert abban szívük-lelkük benne van és ettől az otthon energiái emelkednek. Ettől az otthon még édesebbé válik. 
Az elmúlt évek tésztás díszei mellé (kukkantsátok meg ITT és ITT) én is újabbakat gyártottam, természetesen továbbra is hűen a blog tartalmához, száraztészta felhasználásával. 
Az alkotás öröme hihetetlenül jó érzéssel töltött el, így a saját adventi koszorúnk mellé, még ajándékba is készítettem egyet. Felpörögtem az alkotási tevékenység által, de azt itt és most megígérem, hogy a magasba szökött energiaszintemet friss tészta készítésével vezetem le és legközelebb már ehető recepttel jelentkezem. ;)

Legyetek kreatívak, öltöztessétek díszbe az otthonotokat és ha kedvetek tartja használjátok a tésztát díszítő elemként, mint, ahogy én tettem. Így, ni: 

adventi_koszorú_száraztészta_felhasználásával.jpg

Nem kell hozzá más, mint 4 gyertya, moha koszorú alap, tetszőleges formájú száraztészta, termések az erdőből (pl.: makk, gesztenye, tobozok), kincsek a konyhából (pl.: fahéj, csillagánizs, földimogyoró), kövirózsa a kertből, ragasztópisztoly és már kész is az adventi koszorú.

tésztás_adventi_koszorú_tisztatészta_blog.jpg

Kellemes ünnepvárást kívánok!
Szeretettel,

Petike Petra, a tésztáslány ;)

2 komment

Címkék: tésztadísz

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztateszta.blog.hu/api/trackback/id/tr806941985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaluzsa Péterné Nelli 2014.11.30. 12:22:25

Szépek lettek! Boldog Adventet kívánok Nektek Petra!

tisztatészta 2014.12.01. 09:18:24

@Kaluzsa Péterné Nelli: Köszönöm Nelli! Viszont kívánom neked és családodnak!
süti beállítások módosítása