Játékra fel!

2011.08.31. 10:45 tisztatészta

Kalandos utazásra hívtalak benneteket a tészták világába és örülök, hogy már ennyien velem tartotok.
Szeretném, ha ezen a hosszú úton, nem csak a kísérőim lennétek.
Szeretném, ha átéreznétek a tésztakészítés élményét, szeretném, ha Ti is kipróbálnátok egy-egy általam elkészített tésztaformát.
Én a szenvedélyemet adom nektek, az ízére nektek kell ráérezni. Türelemre, kitartásra van szükség, de a megfelelő eszköz a kivitelezés során megkönnyíti a munkát. Minden különleges tésztaforma elkészítése során igyekszem alternatív megoldást javasolni számotokra, MOST egy speciális eszközt ajánlok fel, mellyel könnyedén készíthettek friss tésztát. 
 

Olvasóim közül ketten szerencsés tulajdonosai lehetnek a képen látható speciális tésztakészítő eszköznek, mely alkalmas  gnocchi, garganelli és malloreddus készítéséhez. 
Hogyan lehetsz Te a szerencsés? 
- írd meg a tisztateszta@gmail.com e-mail címre, hogy a fent felsorolt három tésztaforma közül, melyikről nem írtam még bejegyzést a tisztatészta blogoldalán.
A játék most indul, lehet kutakodni a bejegyzések között!
Játszani kötelező, elvárt és ajánlott! :)
A válaszokat 2011. szeptember 2-án, éjfélig várom a tisztatészta e-mail címére! A nyerteseket szombaton, e-mailben értesítem. Játékra fel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztateszta.blog.hu/api/trackback/id/tr293191487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása