Gnocchi, az első próbálkozás

2011.09.03. 16:10 tisztatészta

"... ebben a tésztában az a jó, hogy én készítettem, és amit én készítek az csalódást még nem okozott."  Remélem nem tettem felelőtlen kijelentést, mert bevallom őszintén fenntartásokkal állok neki a gnocchi készítésének. Vajon az enyém is olyan állagú lesz,…

4 komment

Címkék: sós friss tojásos tészta segédeszközzel formázott húsmentes tészta

Játékra fel!

2011.08.31. 10:45 tisztatészta

Kalandos utazásra hívtalak benneteket a tészták világába és örülök, hogy már ennyien velem tartotok. Szeretném, ha ezen a hosszú úton, nem csak a kísérőim lennétek. Szeretném, ha átéreznétek a tésztakészítés élményét, szeretném, ha Ti is kipróbálnátok egy-egy…

Szólj hozzá!

Ebben a tésztában az a jó, hogy...

2011.08.30. 13:05 tisztatészta

Saját kezűleg készítettem (mily meglepő), az alapanyagokon (liszt, tojás) kívül szívem-lelkem beletettem. Majd el felejtem: a tésztát parmezánnal bolondítottam. Hm… isteni volt az illata, és az az íz… kifőzve, csupaszon is ellenállhatatlan. Alig tudtam megállni,…

4 komment

Címkék: sós friss tojásos tészta segédeszközzel formázott húsmentes tészta