A tésztafüggő első levele

2011.04.04. 08:00 tisztatészta

"Mániákus, egyszerűségében megragadó őrült rajongó vagy Te" - hangzott a hozzászólás. És akkor elhatároztam, hogy rajongásom alapanyagát egy blogon keresztül fogom "életre" kelteni. 
Kalandos utazásra indulok a tészták világába és örülnék, ha velem tartanátok. Gondolom, kíváncsiak vagytok, hogy ki lesz az idegenvezetőtök?! Egy lány, aki szeret a konyhában tüsténkedni. Egy lány, aki élvezettel tud enni. Egy lány, aki nem tud tészta nélkül élni. :) JA... és a fotósunk, egy srác, aki megörökíti a tésztás pillanatokat. Sokarcú a tésztavilág, lesz: - édes és sós, - száraz és friss, - főtt és sült, - átgondolt és improvizált, - egyszerű és összetett, - hazai és külföldi, - megszokott és különleges. 
A cél: mindezt felfedezni, tanulni és persze jóízűeket enni. Én szeretném kiélvezni e világ nyújtotta lehetőségeket. Ha kedvet éreztek hozzá: induljunk mielőbb! Tésztára fel(fal)!!! ;) 

- Miért tisztatészta? - Mert itt minden TISZTA TÉSZTA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztateszta.blog.hu/api/trackback/id/tr802799822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása