Könyvajánló és nyereményjáték

2012.03.19. 10:00 tisztatészta

Az elmúlt hónapokban ugrásszerűen megnőtt a TISZTATÉSZTA facebook oldalát kedvelők száma és a blog látogatottsága. A visszajelzések alapján egyre több olvasót fertőzök meg "házitésztalázzal". :) Ezúton köszönöm az elismerő szavakat, azt, hogy megosztjátok velem tésztás kísérletezéseiteket és nem utolsó sorban, hogy itt vagytok és velem tartotok az utazáson. Bevallom elcsábított az olasz tésztavilág, de a jövőben ígérem, hogy más vidékeket is felfedezünk tészta fronton. Ehhez nekem is segítséget nyújt a T.bálint Kiadó gondozásában megjelent Tésztavarázs c. könyv, melynek írója Michael Roux,  három Michelin csillag birtokosa, aki több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a házi tésztakészítés területén.

Engem jó ideje beszippantott a varázslatos tésztavilág és a könyv megjelenése másokat is lázba hozott. Elárulom, hogy nincs ebben semmi varázslat, egyszerűen Michael Roux tökéleteset alkotott. Olyan könyvet írt, amely mindenkihez szól, amely csupa könnyen elsajátítható receptet tartalmaz. A séf tanít és egyben inspirál, én ezért szeretem ezt a könyvet. 
A könyvből egy példány gazdára vár.
Hogyan lehetsz Te a könyv szerencsés tulajdonosa? 
- írd meg a tisztateszta@gmail.com e-mail címre, hogy Franciaországban melyik a tésztakészítéshez leggyakrabban használt sima liszt. Válaszként egy számot várok, melyhez segítséget ITT találsz. 
A játék most indul!
A válaszokat 2012. március 25-én, vasárnap délig várom a tisztatészta e-mail címére! Sorsolás a határidő lejáratát követően a RANDOM.ORG segítségével. A sorsolás végeredményéről a TISZTATÉSZTA facebook oldalán és e bejegyzés hozzászólásában tájékozódhatsz, a nyertest e-mailben is értesítem.
TÉSZTÁRA FEL!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztateszta.blog.hu/api/trackback/id/tr534325184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztatészta 2012.03.25. 13:24:28

Kedveseim! A random.org segítségével kisorsoltam a Tésztavarázs c. könyv tulajdonosát. Fortuna a 34. sorszámmal rendelkező helyes megfejtőnek kedvezett. Gratulálok és tessék sok finomságot készíteni a séf úr közreműködésével. :)
A többiekkel együtt érzek, de ne tessék csalódottnak lenni, élvezzétek a gyönyörű napsütést, a tavaszt. :) Csodás napot, Petra - a tésztáslány
süti beállítások módosítása