Készítsd el saját karácsonyi tésztadíszedet

2011.12.14. 11:30 tisztatészta

A blog filozófiájához méltó módon az otthonunkat is tésztadíszbe öltöztetem karácsonykor. A munkahelyi hajtás mellett jól esik az e fajta kikapcsolódás, nyugtatóan hat rám az apró tésztaszemek ragasztgatása, nem beszélve az elégedettség érzéséről, amikor elkészül egy-egy tésztacsoda. :)

Én már megmutattam a tésztadíszeimet, most rajtatok a sor. Ha már elkészítetted vagy van időd, és kedved karácsonyra száraztésztából díszt alkotni, akkor most itt a lehetőség, hogy megmutasd másoknak is. A teendőd:
fotózd le és küldd el nekem a
tisztateszta@gmail.com címre 2011. december 21-én éjfélig.
A határidőre beküldött tésztacsodákat feltöltöm a tisztatészta facebook oldalára, ahol 2011. december 28-án éjfélig lehet szavazni az alkotásokra. A legtöbb szavazatot (lájkot) kapó dísz készítője megnyeri az általam összeállított ajándékcsomagot az alábbi tartalommal:
- 1 kg De Cecco durumbúzadara
- 1 kg Barilla "00" típusú liszt

- 1 db tésztakészítő eszköz, mellyel friss gnocchi, malloreddus készíthető.

A nyertest e-milben értesítem, a csomagot postázom.
Izgatottan várom az alkotásaitokat! Tésztára fel! :)

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztateszta.blog.hu/api/trackback/id/tr683462128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisildi 2011.12.14. 16:42:21

Orommel latom az oldaladon az uj jatekot, ha megengeded hozzaszolnek egy-ket megjegyzessel. Ami a "like"-olos elbiralast illeti, errol tobb oldalon olvastam negativ visszajelzest. Miert nyerjen az, akinek tobb facebook ismerose van, vagy aki egesz nap buzditgatja a baratait es idegeneket, hogy szavazzanak ra azon szemellyel ellentetben, aki munkat, faradsagot, szeperzeket nem kimelve elkesziti a kesz karacsonyfadiszt, de ellenben nem rendelkezik nagy facebook szurkolotaborral. Kerlek, ne haragudj, ha beleszoltam, ez a te oldalad, a te jatekod, a te versenyed. Miert ne dontson akkor inkabb Fortuna? Kitorolheted a bejegyzesemet, ha akarod.
u.i. most nem szandekszom versenyezni, fuggetlenul attol, hogyan lesz elbiralva a nyertes!

tisztatészta 2011.12.14. 18:54:10

@kisildi: Kedves Kisildi! Nem moderálom ki a hozzászólásodat, inkább szeretném megköszönni, hogy megírtad az észrevételedet. Utólag nem kívánom módosítani a feltételeket, mert aki ennek tudatában elküldi alkotását, egyben el is fogadja a játékszabályokat. Ha Fortuna dönt, akkor sem biztos egyáltalán, hogy a legszebb díszt készítő kerül kisorsolásra. Ebben a játékformában nehéz eldönteni, hogyan lehetne teljesen igazságos döntést hozni, hiszen a "szépség" is relatív. Amennyiben legközelebb játékot hirdetek figyelembe fogom venni a facebook eme hátrányt. Üdvözlettel, Petra

tisztatészta 2011.12.15. 12:03:20

@Árpa Jankó: A felhívás semmiképpen sem. :)

Araniel · http://araniel.wordpress.com/ 2011.12.18. 09:23:53

Ó de jó:)
Én lehet, hogy megpróbálkozom vele, bár nem tudok olyan szépeket, mint te :)
Nagyon tetszik az oldalad is, nemrég bukkantam rá az egyik gasztro-gyűjtőoldalon keresztül. Van egy ilyen egyszerű tésztagépem, még nem volt időm-kedvem használni, de most nagyon be vagyok sózva :D Jövőre beizzítom. Ez a gnocchi készítő meg nagyon jópofa :)

tisztatészta 2011.12.19. 22:19:04

@Araniel: Kedves Araniel! Kíváncsian várom az alkotást. ;) Örülök, hogy rá(m) találtál, pláne, hogy kedvet kaptál a tésztagyártáshoz. :)
süti beállítások módosítása