Szuper, hogy képről képre lehet követni a történéseket, lehet látni az igényességet amit a bejegyzésbe fektettél, gratulálok. Van egy tippem, ha spórolni szeretnél, nem rég találtam rá egy oldalra. www.ujsagomat.hu/penny-market/ sokat spórolok azzal, hogy tudom mi akciós és hol
@tarhosemese: Kedves Emese! Ez nagyon megtisztelo szamomra. Írj kerlek nekem a tisztateszta kukac gmail.com címre, ott kuldom a lehetosegeket. Koszonom! <3
Szia, imádom a blogodat, ennek a hatására vettem tésztagépet, addig kézzel formáztam.
Szeretném megkérdezni, hogy hol kapok bordázót?
Köszönöm, ha válaszolsz.
Egy lilakáposztás raviolit szeretnék elkészíteni ezzel a technikával.
Utána zsályás kacsazsírban lett volna átforgatva...a kérdésem, hogy szerinted nem lesz túl decens ha friss zsályalapokat "laminálok" a tésztalapok közzé?
@pepita bácsi: Kedves Pepita bácsi! Köszönöm a visszajelzést. Nagyon nagy öröm számomra, hogy ízlett a kalács a család minden tagjának. Kívánok Önöknek sok meghitt családi összejövetelt és finomságokat az asztalra!
Két nappal ezelőtt az unokám keresztelőjén volt szerencsénk megkóstolni a híres Szeremlei borsos kalácsot. Kíváncsian vártuk mert a kis menyünktől már sokat hallottunk róla.
A család minden tagjának ízlett igaz a nagymama szívét lelkét beletette.
Köszönjük szépen a kalácsot és a szíves vendéglátást!
@Valeria Ilona Koczuba: Kedves Ilona!
Ma újra olvastam ezt a bejegyzést és boldogan olvastam a soraidat. Sajnos annak idején valamiért a rendszer nem jelezte, én pedig csak most vettem észre. SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM! <3
Függetlenül attól, hogy leírom, vagy sem, az oldalon található valamennyi írás, fotó és egyéb tartalom a törvény erejénél fogva szerzői jogvédelem alatt állnak, így azokat külön írásos hozzájárulás nélkül felhasználni nem lehet. Bízom abban, hogy olvasóim felhívás nélkül is betartják törvényi kötelezettségeiket, és tiszteletben tartják mások szellemi alkotásának védelmét.
mullerjacint 2019.09.08. 21:29:07
Bejegyzés: Borsos kalács
Évi néni 2018.08.15. 20:49:40
Bejegyzés: Laminált tészta
tisztatészta 2018.03.06. 16:18:47
Bejegyzés: A lelkemből...
tarhosemese · http://tarhosemese.blog.hu/ 2018.03.06. 16:03:25
Szeretném megkérdezni, hogy hol kapok bordázót?
Köszönöm, ha válaszolsz.
Bejegyzés: A lelkemből...
Eyvoree 2017.12.04. 15:00:28
Utána zsályás kacsazsírban lett volna átforgatva...a kérdésem, hogy szerinted nem lesz túl decens ha friss zsályalapokat "laminálok" a tésztalapok közzé?
Bejegyzés: Laminált tészta
Kaluzsa Péterné Nelli 2016.12.04. 17:04:16
Bejegyzés: Tésztaformák - garganelli, sorpresini, farfalle
tisztatészta 2016.09.29. 08:50:46
Bejegyzés: A házi tésztakészítés alapeszközei
Kaluzsa Péterné Nelli 2016.09.28. 17:44:21
Bejegyzés: A házi tésztakészítés alapeszközei
Kaluzsa Péterné Nelli 2016.08.10. 14:28:39
Bejegyzés: Maréknyi szilva, maréknyi múlt
Rózsavölgyi József 2016.05.12. 12:11:02
Bejegyzés: Tésztagyúrás szenvedéllyel
tisztatészta 2016.04.19. 19:07:02
Bejegyzés: Ebéd önmagammal
Ágnes Berki 2016.04.19. 16:48:06
Bejegyzés: Ebéd önmagammal
tisztatészta 2015.10.26. 11:04:21
Bejegyzés: Borsos kalács
pepita bácsi 2015.10.12. 09:37:55
A család minden tagjának ízlett igaz a nagymama szívét lelkét beletette.
Köszönjük szépen a kalácsot és a szíves vendéglátást!
Bejegyzés: Borsos kalács
Olgis 2015.08.07. 11:42:04
Bejegyzés: Maréknyi szilva, maréknyi múlt
Olgis 2015.06.30. 18:31:08
Bejegyzés: Ízek és érzések
tisztatészta 2015.05.20. 17:57:49
Bejegyzés: Mai recept
tisztatészta 2015.05.20. 17:57:04
Bejegyzés: Mai recept
tisztatészta 2015.05.20. 09:38:59
Ma újra olvastam ezt a bejegyzést és boldogan olvastam a soraidat. Sajnos annak idején valamiért a rendszer nem jelezte, én pedig csak most vettem észre. SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM! <3
Bejegyzés: A tökéletességről
Kaluzsa Péterné Nelli 2015.05.12. 21:50:55
Bejegyzés: Mai recept